Hvad er ORCID?

ORCID er en uafhængig nonprofit organisation, der leverer en persistent identifikator - et ORCID iD - der kan skelne dig fra andre forskere og en teknik til at knytte dine forskningsresultater og aktiviteter til din iD. ORCID er integreret i mange systemer, der bruges af udgivere, sponsorer, institutioner og andre forskningsrelaterede tjenester. Lær mere på orcid.org .

Hvordan og hvorfor vi indsamler ORCID iD'er?

Dette tidsskrift indhenter din ORCID iD, så vi kan være sikre på, at du er korrekt identificeret og knyttet til din(e) publikation(er). Dette vil sikre, at du linkes til din samlede værkproduktion gennem hele din karriere.
Når du klikker på knappen "Godkend" i ORCID-pop op-vinduet, beder vi dig om at dele din iD ved hjælp af en godkendt proces - enten ved at tilmelde dig en ORCID iD eller, hvis du allerede har en, ved at logge ind på din ORCID-konto og derefter give os tilladelse til at få din ORCID iD. Vi gør dette for at sikre, at du er korrekt identificeret og fået oprettet en sikker forbindelse til din ORCID iD.
Få flere oplysninger her: Hvad er så specielt ved at logge ind.
Dette tidsskrift samler og viser godkendte forfattere og medforfatteres iD'er på OJS-profilen og artikelsiden. Derudover vil artikelmetadata automatisk blive overført til din ORCID-post, så vi kan hjælpe dig med at holde din post opdateret med pålidelige oplysninger. Lær mere her: Seks måder at få din ORCID iD til at arbejde for dig!

Hvor vises ORCID iD'er?

For at anerkende, at du har brugt dit iD, og at det er godkendt, viser vi ORCID iD-ikonet iD icon ved siden af dit navn på din indsendelses artikelside og på din offentlige brugerprofil.
Lær mere i How should an ORCID iD be displayed?