Typisk udtale eller udtalevanskelighed? : – En undersøgelse af eliciteringsmetoders betydning for opsporingen af børn med udtalevanskeligheder - Clausen, Marit C.; Bjerrum Larsen, Maja; Blicher Christensen, Stine (NyS, Nydanske Sprogstudier, 2023)
.