Anmeldelse af Bettina Perregaard: Narrativitet – mellem sprog, handling og selv - Schleiter, Astrid Jensen (NyS, Nydanske Sprogstudier, 2016)
Bettina Perregaard: Narrativitet – mellem sprog, handling og selv. Frederiksberg: Samfundslitteratur, 2016 (206 sider).