Den sociale konstruktion af uvidenhed: en medlemskabskategoriseringsanalyse (MCA) af samskabelsen af identiteter, når ældre svagsynede borgere møder ny teknologi - Due, Brian L.; Nielsen, Ann Merrit Rikke; Jakobsen, Savi D. (NyS, Nydanske Sprogstudier, 2022)
.