Å lære seg å skrive og snakke / Å lære ved å skrive og snakke. Anmeldelse af M. Juul Jensen et al.: Når sproget vokser. En undersøgelse af kvalifikations- og dannelsesmål i skriftlig og mundtlig dansk i et tre-årigt forsøgsprojekt i fem gymnasieklasser. - Berge, Kjell Lars (NyS, Nydanske Sprogstudier, 1999)
[Der findes ikke abstract til denne artikel]