Dorte Marie Søndergaard: Tegnet på kroppen. Køn: koder og konstruktioner blandt unge voksne i akademia - Gomard, Kirsten (NyS, Nydanske Sprogstudier, 1998)
[Der findes ikke abstract til denne artikel]